Vivix Untuk Pesakit Jantung

Penyakit jantung ialah satu keadaan jantung tidak dapat berfungsi dengan baik. Ianya boleh menyerang sesiapa saja kecil atau besar. penyakit ini sangat merbahaya. Sangat penting untuk kita mengetahui cara atau rawatan untuk penyakit ini.

PicsArt_1472947030501

 

Dalam Saklee terdapat penemuan saintifik untuk membantu merawat penyakit jantung iaitu Vivix.

Apakah itu Vivix?

Vivix ialah sejenis minuman campuran botani, merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

vivix

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol

Kajian saintifik mendapati pengambilan RESVERATROL mampu membantu meningkatkan tenaga, mengurangkan kandungan gula dalam darah, anti-keradangan, bahan anti-kanser selain mampu mengawal berat badan.

Apa yang hebatnya tentang Vivix Shaklee?

Fakta 1: Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!

Fakta 2: Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Fakta 3: Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Fakta 4: Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC.

*Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods

Bahan aktif yg terdapat dalam VIVIX Shaklee

Bahan-Aktif-Vivix-crop

Testimoni vivix untuk penyakit jantung

vivix jantung

Testimoni

premium beautiful shaklee  by wan afzan Vivix harga promo testimoni jantung

Testimoni

Vivix-Jantung

Usah gusar dan berkira -kira untuk kesihatan

Hubungi saya segera

logorahsiaummipng2

4 thoughts on “Vivix Untuk Pesakit Jantung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge