Vivix Shaklee Tonik Ajaib

Hari ni nak cerita tentang Vivix Shaklee. Tonik ajaib adalah sinonim dengan produk ini. Kenapa yer? Terlalu banyak khasiatnyer menyebabkan produk ini mendapat nama tonik ajaib. Apa yang ajaib nyer????Jom kita explore tentang kandungan dan khasiat Vivix Shaklee. Kecik-kecik, cili padi ni….

vivix

Apakah bahan ajaib yang ada dalam vivix ini? Salah satu bahan itu ialah Resveratrol.

Resveratrol adalah sejenis plolyphenol yang dipanggil phytoalexin, merupakan sejenis bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan sebagai pertahanan tumbuhan tersebut terhadap penyakit. Ia dihasilkan daripada tindakbalas tumbuhan tersebut terhadap jangkitan kulat, tekanan, kecederaan akibat dirosakkan haiwan, sinar UV, cuaca ekstrem dan sebagainya.

Tumbuhan yang menggunakan pestisid dan herbisid biasanya tiada atau kurang menghasilkan bahan ini kerana mereka dilindungi oleh racun perosak tersebut.

Tumbuhan yang paling banyak menghasilkan resveratrol adalah anggur, raspberi dan kacang.

vivix 4

Sebenarnya Vivix adalah gabungan 4 ramuan semulajadi iaitu:

  • Muscadine Grape
  • Purple carrot
  • Elderberry ( Sambucus Nigra)
  • Polygonum Cuspidatum

Terdapat banyak khasiat tonik ajaib, vivix shaklee ini. Antaranya ialah

VIVIX 3

Kita boleh lihat video ini tentang khasiat vivix ini yang telah terbukti keberkesanannya.

 

Dikenali tonik Ajaib kerana membantu dalam 4 mekanisme Penuaan Pada Tahap sellular

  • kerosakan DNA

Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-sereangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasiklkan satu ‘typo’ (kesilapan dari asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur. ramuan Vivix melindungi dan memeperbaiki sellular DNA

  • Pengawalan genetik

Pengawalan genetikmenyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular. Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular

  • Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh sel-Sel

Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel

  • Penimbunan Protin AGE

Penimbunanberlebihan protin AGE (advaned glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. ramuan Vivix adalah 10X lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur ‘muscadine’) untuk melambatkan pembentukan protinj AGE

Terdapat banyak testimono penggunaan Vivix:

Testimoni 1: Stroke

testi2testimoni 2 : awek muda

petua cantik Ayu RaudhahTestimoni 3: Diabetes

vivix diabetes

Terdapat banyak lagi testimoni penggunaan tonik ajaib ini..Nanti saya akan kongsikan lagi. Namun apa yang jelas di sini Vivix memang tonik ajaib. Apa yang penting perlu mengamalkan tonik ini secara konsisten dan sabar untuk mendapatkan hasilnya.

Setiap orang berbeza kesan penggunaannya. Ada yang cepatĀ  dan ada yang lambat. Bergantung kepada tubuh badan seseorang. Kita hanya berusaha, hanya Allah jua yang menentukannya.

Hanya orang sakit saje ke boleh minum? Tidak la…semua boleh amalkan tonik ajaib ini. Hanya amalkan satu sudu setiap hari…anda akan dapat lihat hasilnya yang super!!! Yang bestnyer awek muda macam Ayu Raudhah tuuuuuu….

Apa tunggu lagi…orderĀ  sekarang sebelum terlambat. Mungkin Vivix sesuai untuk anda.Klik saje order online….Produk akan sampai di depan pintu rumah anda.

orderSetiap pembelian di sini, anda berhak mendapat konsultansi percuma dari saya. Apa2 kemusykilan boleh terus hubungi saya:

Whatsap / Sms: 019 965 6193 (wan)

Fanpage: Rahsia Ummi

SID : 908037

2 thoughts on “Vivix Shaklee Tonik Ajaib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge