Testimoni Slipped Disc Pulih Dengan Vivix


Slipped disc dikenali juga PID (prolapsed interverterbral disc). ia merupakan peralihan nukleus pulposes dari lokasi normal yang duduk di pertengahan disc. Ini menyebabkan anggota badan menjadi kebas atau lemah.

Slipped_Discs-300x251

 

Saya ada seorang customer yang ada masalah slipped disc ini. Beliau menceritakan sejarah bagaimana beliau terkena slipped disc.

 

Zaman sekolah beliau sangat aktif main ragbi. Masa muda memang tidak rasa sakit sikit pun. Bila dah berumur barula sakit itu muncul..tambahan pula berat badan bertambah.

Disebabkan pekerjaan beliau juga perlu sahaja ┬átravel.Ini sangat – sangat memberi ketidakselesaan kepada beliau.

Bila berjumpa pakar, perkara pertama yang dinasihatkan ialah mesti kurangkan berat badan. Sebab itu akan menambahkan rasa sakit slipped disc.

alhamdulillah beliau sanggup laburkan sedikit duit untuk pulihkan masalah yang beliau hadapi.

 

Bermula dengan set kurus, dan disertai dengan set slipped disc. Alamdulillah 2 minggu pengambilan.. beliau dah merasai kesan positif.

Minggu pertama pengambilan set ini, beliau mengalami healing crisis yang teruk. Saya sentiasa follow up beliau.Sabar dan tabah hadapi cirit birit yang teruk. Tambah pulak beliau start ambil ni semasa bulan puasa.

Alamdulillah berkat kesabaran dan kecekalan beliau, masalah slipped disc dapat di atasi.

Set slipped disc

Advanced Joint Healt tablet – formula khas untuk sendi. membantu , memelihara ┬áligamen yang sihat, menyokong keselesaan sendi dan meningkatkan kesan kusyen. kesan bole dirasai seawal 5 hari penggunaan dan disahkan secara klinikal

 

ostematrix – sumber kalsium yang penting untuk kesihaan tulang, otot dan ligament. Istimewa ostematrix dari shaklee ini kerana lengkap dengan magnesium dan vitamin D. magnesium membantu penyerapan kalsium dan membantu menguatkan penyerapan kalsium dengan optimum

 

omega guard– mengurangkan inflamasi atau radang akibat sakit sendi. Bertindak sebagai pelincir pada sendi

 

vivix – merupakan anti oksidan. ia menjaga keanjalan struktur cakera tulang belakang dan menurankan risiko slipped disc. Menyokong kesihatan sendi dan menyokong kesihatan menyeluruh. Vivix merupakan formulasi terunggul dari shaklee yang membantu kesihatan dengan 4 mekanisme tindakan. Ia juga memperbaiki sel seawal peringkat DNA lagi.

Banyak sangat?? Rasa tak mampu milik??jangan risau pasti ada yang mampu dimiliki, yang penting hubungi saya untuk dapatkan set mengikut bajet anda.InsyaAlla saya bole bantu.

Testimoni slipped disc

bell-palsy-dan-slip-disc-600x600

Testimoni 2

Testimoni Vivix Bantu Pesakit Slipped Disc Elak Pembedahan Dan Hidup Lebih Sihat

Usah gusar dan berkira -kira untuk kesihatan

Hubungi saya segera

logorahsiaummipng2

Fb : Wan Norasiah

Fanpage : Rahsia ummi

Cod: Kampar – Gopeng – Simpang Pulai – Batu Gajah – Ipoh

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge