Rawat Kanser Dengan Vivix Shaklee

Harapan Untuk Pesakit kanser

Kanser….penyakit ini tidak asing lagi pada zaman sekarang.Dulu2 kita dengar jauh dari keluarga kita, namun sekarang orang2 yang hampir dengan kita menadapat kanser atau barah. Penyakit ini  adalah penyakit kronik. Ianya datang secara tanpa sedar, tahu2 sudah peringkat teruk.

1456551479693

Allah itu Maha Adil. Sesuatu yang berlaku pasti ada hikmahnya. Yang penting hambanya tidak mudah berputus asa mengharap padaNya. Perlu redha atas apa yang berlaku dan berusaha mencari yang terbaik merawat penyakit tersebut. Bukan hanya mengeluh dan resah tanpa sebarang usaha.

Alhamdulillah…Shaklee memberi harapan kepada pesakit kanser. Vivix sangat sinonim dengan kanser. Kita hanya berusaha…Allah jua yang mengizinkannya

Bahan-Bahan dalam VIVIX seperti resveratrol bertindak memperbaiki seawal peringkat DNA lagi. Sebab itulah, VIVIX mampu membantu pesakit kanser. Vivix bertindak dalam 4 mekanisma utama penuaan sellular.

1. Kerosakan DNA

Setiap hari, setiap sel dalam badan anda dihujani oleh sehingga satu juta “penyerang hendap” yang boleh merosakkan DNA. Serangan ini boleh merosakkan pangkalan data genetik sel, mewujudkan “typo” yang boleh menjejaskan fungsi sel dan panjang umur.
(Vivix mempunyai bahan-bahan yang membantu melindungi dan membaiki DNA sellular)

2. Pengawalan Genetik

Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan sellular yang berkaitan dengan usia.
(Dalam satu kejayaan utama, satu kajian klinikal baru-baru ini menunjukkan bahawa bahan-bahan vivix mengaktifkan pengatur utama genetik yang membantu menolak penuaan selular)

3. Penurunan Pengeluaran Tenaga Sellular

Mithochondria (penjana tenaga) didalam sel mencipta tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mithochondrial menurun, fungsi sel turut menurun.
(Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis / pembentukan baru mitochondria untuk meningkatkan tenaga di dalam sel)

 4. Pengumpulan Protein AGE

Pengumpulan lebihan “Advanced Glycation End” produk (AGE) boleh menyebabkan kerosakan selular yang boleh berkompromi Intergriti dan panjang umur sel.
(Bahan-bahan Vivix adalah 10x lebih berkuasa daripada resveratrol pada AGE yang membantu memperlahankan pembentukan protein AGE)

buah pinggang4

Kehebatan Vivix memang tidak dapat disangkal lagi. Itu sebab vivix dikenali sebagai tonik ajaib. Apatah lagi pesakit kanser sememangnya perlu sokongan dari orang2 sekeliling 200%. Kehadiran vivix sangat2 membantu.

Ramai  yang telah mengakui kehebatan vivix. Jom kita lihat Testimoni Vivix. Mereka sembuh selepas mengambil vivix dengan izin Allah

Testimoni 1vivix-amp-kanser

Testimoni 2

testi-kanser-1

Testimoni 3

Testimoni-Vivix-Rawat-Kanser

Testimoni 4

1938041_836396399712681_1961469835_n-405x600

Testimoni 5

testi-kanser-6

Kesihatan itu sangat bermakna. Jangan tunggu lagi. Dapatkan Vivix dengan segera. Andainya anda adalah seorang pesakit kanser atau orang2 yang tersayang mengalami masalah ini, usah fikir panjang…..belum cuba belum tahu.

Jangan tunggu masa terbaik untuk buat keputusan bagi mendapatkan Vivix Shaklee TETAPI jadikan masa ini adalah masa yang terbaik untuk anda buat keputusan mencuba vivix  Shaklee sebelum segalanay terlambat.

 

Kehebatan vivix:

Berhenti merokok dengan vivix

Atasi Buah Pinggang Bocor dengan Vivix

Merawat Bell Palsy dengan Vivix

Merawat Stroke dengan vivix

order

Whatsapp: 019 965 6193

FB : Wan Norasiah

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – SimpanPulai – Ipoh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge