Pengedar Shaklee Ipoh

Pengedar Shaklee Ipoh

Assalamualaikum kepada semua pembaca blog Rahsia Ummi. Saya  Wan Norasiah (SID : 908037 ) adalah pengedar Shaklee Ipoh Perak. Berita baik kepada orang Ipoh boleh hubungi saya untuk dapatkan supplemen Shaklee. InsyaAllah saya akan bagi konsultasi terbaik kepada anda

 

 

ipoh8

 

COD(cash on delivery)

Penghantaran barang (COD) kepada pelanggan shaklee mengikut permintaan. Kawasan COD ialah sekitar Ipoh, Kampar, Gopeng, Batu Gajah, Pengkalan dan sekitar Simpang Pulai. Bagi yang berada di luar kawasan COD biasanya kita akan buat bertemu di tempat paling hampir dengan kawasan COD saya.

Bagi yang berada di luar Ipoh, jangan risau penghantaran adalah seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Kos penghantaran adalah Rm10 untuk di semenanjung Malaysia dan tambahan untuk Sabah dan Sarawak. Penghantaran mengambil masa 1-3 hari bekerja.

Untuk  orang2 Ipoh, InsyaAllah stok available. Biasanya saya akan COD mengikut permintaan customer sama ada pagi, petang atau malam. Alhamdulillah suami saya juga membantu urusan COD jika saya tak berkesempatan.

Macam mana nak hubungi saya? Mudah saje telefon atau wasap saje 019 965 6193 Wan Norasiah. Atau boleh juga inbox di Facebook Wan Norasiah. Email juga boleh membantu wnorasiah80@yahoo.com. Semuanya di hujung jari.

Saya berharap sangat dapat membantu masalah setiap orang dengan Shaklee. Kita hanya berikhtiar, Allah jua yang menentukannya. Tak cuba, mana kita tahu ia sesuai atau tidak. Banyak testimoni penggunaan supplemen Shaklee.

Eratkan Silaturrahim

Saya mengharapkan pelanggan2 saya bukan sekadar urusan bisnes saje…tapi kita saling bertukar pendapat dan pandangan dan seterusnya mengeratkan silaturahim sesama kita. InsyaAllah kita saling membantu yang mana kita tahu dan menolong mana yang boleh. Seronok jumpa customer yang kita boleh bantu mereka yang dalam kesusahan atau urgent nakkan supplemen.

Bagi mereka yang ingin lebih penjimatan, boleh terus join ahli yang sememangnya lebih berbaloi. Hanya RM70 daftar ahli, anda layak mendapat keahlian seumur hidup. Setiap pembelian  supplemen Shaklee lebih jimat 15 – 20%.

Bagi mereka yang ingin berjinak2 dengan bisnes Shaklee pun boleh cuba. Tak perlu modal yang beribu untuk mulakan bisnes ini. Tambahan pula di Perak ada branch Shaklee di Medan Istana. Bisnes ni tak wajib yer. Daftar untuk makan sendiri pun tak jadi masalah

Apa2 persoalan boleh hubungi saya seperti di bawah

Whatsap : 019 965 6193

FB : Wan Norasiah

Fanpage : Rahsia Ummi

COD : Kampar – Simpang Pulai  – Batu Gajah –  Ipoh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge