Pengedar Shaklee Besut Terengganu

Pengedar shaklee Besut, Terengganu

Assalamualaikum dan salam sayang kepada semua pembaca blog rahsiaummi.com.

Rahsiaummi.com adalah satu blog yang diwujudkan untuk berkongsi tips tips kesihatan , nutrisi, wellness, supplemen , vitamin dan juga peluang perniagaan.

Blog ini diasaskan pada tahun 2013 dan penulisan berdasarkan fakta fakta saintifik dan informasi yang reliable kerana segala maklumat dari sumber yang dipercayai dan dari sumber yang sahih.

Rahsiaummi.com adalah satu blog yang sangat aktif dan menerima pelawat setipa masa. Ilmu berkaitan kesihatan, kekeluargaan, motivasi, traveling dan perniagaan.

Pengasas Rahsiaummi.com

Rahsiaummi.com diasaskan oleh pengedar shaklee berdaftar, berpangkat Supervisor Wan Norasiah W Mohd Nor. Saya adalah pengasas kepada Serikandi Group (SKG)iaitu salah satu dari jaringan peneraju pengedar Shaklee terbesar di Malaysia.

Berkelulusan Universiti Sains Malaysia. Major Biologi dan minor Matematik merupakan seorang guru. Saya berminat berkaitan isu isu kesihatan dan fakta.

Berepengalaman dengan bisnes shaklee selama 6 tahun. Banyak pengalaman boleh dikongsikan dengan pembaca di luar sana, sama ada dalam bidang kesihatan ataupun bidang perniagaan.

Sehingga kini , saya adalah antara beribu ribu pengguna yang berpuas hati dengan shaklee. Justeru atas dasar ingin berkongsi tentang kebaikan dan manfaatnya, maka suka saya menyebar luaskan peluang dalam bisnes shkalee dan berkongsi tips dan informasi tentang kehidupan yang lebih sihat dan ekonomi yang lebih baik.

Kepada semua warga Besut, Setiu, Jerteh, Kula Terengganu dan sekitarnya boleh bubngi saya untuk dapatkan tips kesihatan, dapatkan produk shaklee atau nak jana pendapatan dengan shaklee.Pasir Puteh Kelantan, kawasan yang hampir dengan kawasan Besut boleh juga hubungi saya untuk dapatkan khidmat Pengedar Shaklee berdaftar.

Zaman sekarang perlu bertindak untuk sentiasa sihat. Bukan bila dah sakit baru mencari supplemen. InsyaAllah kita sama sama berkongsi pengalaman untuk sentiasa sihat dan gembira serta sama sama amalkan gaya hidup sihat.

Shaklee juga boleh bantu anda untuk tambah pendapatan. Pendapatan yang tidak ada had dan tidak perlu apa apa kelayakan. Terbuka juga kepada suri rumah yang ada niat nak cari pendapatan sendiri dari rumah.

Dalam Serikandi Group, semua pelanggan yang berminat nak buat bisnes, akan dibimbing dari A hingga Z cara membina empayar sendiri. Hanya bermodalkan rm75, anda sudah layak untuk membina empayar abda sendiri. Jom saya bantu anda

Beli produk mesti buat bisnes ke??oooooo…..Buat bisnes adalah pilihan. Daftar untuk makan sendiri pun boleh, terus dapat produk dengan harga yang lebih murah dan jimat….

Jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di talian 0199656193 atau klik saje wasap di bawah.

Cod: Setiu, Jerteh, Besut, Pasir Puteh dan sekitarnya..

Tel: 0199656193

Fb: Wan Norasiah

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge