Kisah Ikhtiar Pesakit Stroke Pulih dengan Vivix

Assalamualaikum…hari ni suka saya nak berkongsi testimoni customer saya sendiri merangkap downline saya. SEbenarnya pesakit stroke  ada peluang untuk pulih. Ada harapan untuk kembali normal dengan izin Allah. Yang penting kena berusaha , jangan berputus asa.

 

Apa itu Stroke?

Strok adalah keadaan apabila otak kehilangan bekalan darah sama ada kerana pembuluh darah tersumbat (trombosis), pembuluh darah menyempit (stenosis) ataupun pembuluh darah pecah yang menyebabkan pendarahan dalam otak. Ada dua jenis strok, iaitu strok iskemia dan strok berdarah.

Kisahnya Pn Rohani(bukan nama sebenar) menceritakan kisah suaminya yang tiba-tiba terkena stroke. Belaiu tak boleh duduk dan berjalan. Sebagai isteri yang sangat sayangkan isterinya, berrikhtiar dengan pelbahagi cara untuk membantu suaminya.

Beliau dapatkan segera vivix dengan keahlian. Alhamdulillah selepas seminggu amalkan vivix,didapati suaminya bertambah baik, Beliau terus repeat order setiap bulan dan alhamdulillah botol ke tiga, suaminya mula berlatih berdiri dan duduk.

Berbanding sebelum ini, suaminya langsung tak boleh bangun dan berjalan. Semua orang tahu bagaiman asimptom orang yang tiba-tiba kena strok. Tambahan lagi emosi mereka jadi tidak stabil. Sokongan daripada orang-orang sekeling sangat mbantu untuk mereka pulih kembali.

Testimoni

Keistimewaan vivix

 

Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan

Usah berkira untuk orang-orang yang kita sayang. Sihat itu sangat mahal. Wang boleh dicari, namun kesihatan tiada nilainya.Sebarang  persoalan boleh hubungi saya di sini.

Jika anda  ingin order terus, bolejh klik di sini saje.

Ingin harga murah, terus join ahli di sini

Boleh juga hubungi saya di sini melalui fb

FB : Wan Norasiah

Tel: 0199656193

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – Simpang Pulai – Ipoh

 

2 thoughts on “Kisah Ikhtiar Pesakit Stroke Pulih dengan Vivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge