Jutawan Dengan Shaklee

Mana2  pergi ada  je cerita pasal Shaklee…facebook usah cakap asyik keluar post pasal Shaklee aje. Dalam group iklan shaklee tak henti2…sampai ada yang kata ‘alergic’ ngan Shaklee…Apa yang hebat sangat Shaklee ni???? Ni nak cerita apa yang hebat dengan Shaklee. Menjadi jutawan bukan angan2 kosong dengan Shaklee. Ramai yang dah jadi jutawan dengan Shaklee.

jutawan

Ramai yang akan cakap, itu semua dunia!!! Tak salah kan jika kita jadi jutawan yang bertakwa! Jadilah jutawan dunia dan akhirat. Amat malang jika dunia miskin, akhirat pun miskin.

Jom kita sama2 mencari peluang dengan shaklee. Perkara pertama semestinya kena daftar ahli Shaklee.

Cara Mendaftar Keahlian Shaklee

Terdapat beberapa pilihan untuk anda mendaftar keahlian shaklee:

  1. Pendaftaran sebanyak RM65 seumur hidup dan bayaran tambahan Rm 10 untuk penghantaran member kit untuk semenanjung Malaysia dan RM20 untuk ke Sabah dan Sarawak

  2. Keahlian percuma dengan 3 cara:

    1. Pembelian produk berjumlah Rm670 ke atas (200 uv) atau

    2. Pembelian 2 botol vivix atau

    3. Pembelian 2 kotak collagen powder

Klik di sini untuk daftar ahli

Ingin Daftar Sendiri?

Jika anda berada berdekatan dengan Branch Shaklee, terus saje ke sana dan  gunakan ID saya 908037  WAN NORASIAH W MOHD NOR sebagai sponsor. Apa2 pertanyaan boleh hubungi saya 019 965 6193.

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

  1. Mendapat harga yang lebih rendah daripada harga runcit sebanyak 15% – 30%

  2. Bonus dalam bentuk cash setiap bulan. Bermula 5% sehingga 21%

  3. Bonus dedikasi

  4. Bonus kepimpinan

  5. Subsidi kereta

  6.  Insentif Coordianator

  7. Intensif pelancongan

  8. Bonus tambahan

Anggaran Pendapatan Tahunan

Pangkat / kepimpinan

Purata pendapatan tahunan

Master coordinator

RM 600 000 dan ke atas

Senior key coordinator

RM 350 000 dan ke atas

Key coordinator

RM 250 000 dan ke atas

Senior coordinator

RM 150 000 dan ke atas

Coordinator

RM   80 000 dan ke atas

Senior supervisor

RM   36 000 dan ke atas

Supervisor

RM   20 000 dan ke atas

Keistimewaan Menjadi Ahli Shaklee Bersama Kami

  1. Berada di bawah group yang hebat

  2. Dinaungi leaders ternama

  3. Kelas dan coaching online dan offline

  4. Sokongan berterusan

  5. Seminar

  6. Tips dan teknik dari Master yang berpengalaman

  7. Pelbagai aktiviti

Jom sertai keluarga kami. Ahli keluarga kami berada di seluruh Malaysia di bawah naungan Adilah Manaf Celikvitamin. Semuanya mungkin, bukan mimpi lagi.

Sebenarnya mendaftar ahli Shaklee tak semestinya perlu berniaga. Untuk makan sendiri pun boleh. Tak perlu nak maintain point setiap bulan.

Rugi ke Makan Saje Tak Jadi Ahli Shaklee?

Jika anda seorang ‘regular customer’ memang rugi sangat2 la…pengedar yang menjual itu yang akn mendapat poin dan seterusnya dapat bonus. Juka anda ahli Shaklee dengan pembelian yang banyak, anda sendiri yang akan menikmati bonus tersebut. Segala keistimewaan di atas memang tak dapat merasa la. Sebenarnya keahlian ini boleh membantu keluarga kita untuk mendapat supplemen dengn harga yang lebih jimat. So sangat2 berbaloi dengan Rm65 seumur hidup.

wahm1

Sudah ramai yang ber’title’ jutawan dalam Shaklee. namun bukan mudah untuk dapatkannya, perlukan pengorbanan, usaha dan  segalanya. Apa2 pun yang pasti, semua orang berpeluang untuk mendapatkannya. Sanggup atau tidak tanya diri sendiri…

Whatsap / Sms : 019 965 6193

Fanpage : Rahsia Ummi

SID : 908037

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge