Jana Side Income Tanpa Modal

Side income dengan shaklee

Betul ke buat bisnes tanpa modal? Yer….tidak perlu keluarkan modal untuk beli stok, hanya bayar keahlian…ada dah boleh buat bisnes ribu riban…

PicsArt_1485619297495

Cmne nk buat bisnes shaklee?
Mudah saje…daftar keahlian rm69, anda sah sebagai pengedar shaklee

Dimana nak jual?
Buka kedai banyak2 tanpa sewa…majoriti di hujung jari saje.
1. Fb
2. Instagram
3. Whatsap
4. Page
5. Blog
6. Offline

Camne nak menjual?
Sharing , cerita dan bagitahu Β tentang shaklee
1. Produk
2. Testimoni
3. Kajian
4. Cerita sebenar
5. Kesan

Berapa keuntungan bisnes Shaklee?
Keuntungan shaklee dikira..
1. Untung runcit
2. Bonus setiap bulan berdasarkan jualan

Perlu simpan stok?
Tak perlu…kecuali produk yang ada permintaan tinggi

Ada mentor yang membantu dalam bisnes?
Semestinya!!! Setiap sid wajib ada upline atau penaja untuk daftar keahlian…automatik upline sebagai mentor dalam bisnes…
Upline bertanggungjawab ke atas downlines untuk membantu kembangkan bisnes downlines…itu sebab dalam shaklee ada istilah anak, cucu, mak, atok , nenek dan seterusnya…

Dalam team kami ada kelas blog. Kami diajar buat blog seperti celikvitamin.com…anda pasti akan teruja bila ada blog sendiri. Kedai dibuka 24 jam…pelanggan dari seluruh Malaysia. Cuba bayangkan bagaimana sale boleh dijana. Syaratnya mesti bersungguh dan fokus untuk buat bisnes …

Susah nak keluar rumah anak kecik?

Bagi suri rumah pula, anda tak perlu risau nak tinggalkan anak, kita buat kelas biasanya online saje. Sambil2 lipat kain kat rumah boleh ikut kelas dan boleh buat sales.

 

Bisnes juga dibuat secara online, klik2 barang sampai depan rumah customer. Tak perlu beratur di Pejabat Pos untuk pengeposan…semua Shaklee uruskan. Klik saje www.shaklee2u.com.my, semua barang boleh order. Customer bank in kat kita harga retail, kita order online.

 

Untung runcit kita dapat, bonus setiap bulan pun dapat. Untung masa semestinya yang tak dapat dibeli dengan wang ringgit. Masa bersama Family tettap diutamakan…Tetapkan Β 1-2 jam sehari untuk fokus bisnes,. Konsisten insyaAllah kita boleh berjaya. Ramai dah suri rumah yang berjaya dengan bisnes Shaklee. Yang berkerjaya pun ramai. Saya salah seorang ibu anak 4 yang berkerjaya, menjana side income dengan Shaklee

Mudah kan???
Nak dengan tak nak saje…

Siapa boleh join bisnes ni?

syarat-syaratnya

  1. umur 18 tahun ke atas
  2. suri rumah
  3. orang yang berkerjaya
  4. pelajar kolej atau universiti
  5. penganggur
  6. ketua jabatan
  7. atau siapa2 saje yang nak cari dan tambah pendapatan

Saya dah merasa bonus 4 angka…saya nak bantu anda merasa juga…from zero to hero

Jom buat side income…
2017 yang ohsem😍😍😍

ATT_1466745135552_logorahsiaummipng

 

 

Hubungi saya

Whatsapp: 019 965 6193

FB : Wan Norasiah

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – SimpanPulai – Ipoh

 

2 comments for “Jana Side Income Tanpa Modal

  1. January 30, 2017 at 11:54 pm

    Mudahnye nak jadi ahli. Rugi xgrab peluang ni.

    • Mrs Wan Norasiah
      February 3, 2017 at 4:16 pm

      mudah dan murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge