Ikhtiar Hamil dengan Vivix Shaklee

Setiap orang diberi ujian yang berbeza- beza. Ada yang tak jumpa jodoh, ada yang jodoh sementara, ada yang jodoh sampai mati. Begitu juga dengan rezeki anak. Apa2 pun kita perlu redha atas ujian dan berusaha tanpa jemu..semuanya Allah yang tentukan.

 

Jika pasangan berkahwin melebihi 2 tahun dan masih belum dikurniakan anak, perkara pertama adalah berjumpa dengan doktor. Lagi cepat tahu masalah , lagi cepat kita ikhtiar. Semuanya dengan izinNya. Kita perlu berusaha. Suka saya share kisah ibu ini yang berjaya hamil denagn vivix.

Di sini saya nak share kisah seorang ibu yang sabar menunggu kelahiran cahaya mata

KISAH CINTA NANA & VIVIX #1 – BERJAYA HAMIL SELEPAS TTC 3 TAHUN

Kisah cinta nana dengan Vivix ni bermula daripada saat nana mula-mula nak ikhtiar hamil..

Waktu tu nana diberi tips oleh seorang sahabat Master nana yang juga pernah berjaya hamil selepas 7 tahun TTC asbab ambil Vivix juga..

Sebelum tu, bukan kata nana tak pernah amek Vivix..

Pernah.. Tapi tak serious mana.. Tak konsisten mana.. Amek pun sebab saja-saja..

Bila nana ambil sebab ada MATLAMAT, lain rasanya! Sebab nana jadi saaaangat KONSISTEN consume Vivix!

Dalam tempoh 1-2 bulan nana consume Vivix dengan konsisten, nana perasan banyak benda pada diri nana..

Antaranya ialah;

💕Badan nana rasa lebih BERTENAGA.. Bertenaga dia ni bukan bertenaga macam lepas kita makan nasik tu.. Tapi rasa bertenaga yang sihat.. Yang tak lesu, tak rasa lemah badan, tak mudah mengantuk.. Pendek kata nana rasa ringan badan Alhamdulillah

💕Kulit makin flawless! Yang ni pun antara perubahan ketara jugak pada diri nana.. Tapi sebelum nana berjaya hamil laa.. Sebab once dah pregnant kulit jadi teruk sikit sebab perubahan hormon heheh tapi tak kisah, sebab ada yaya dalam rahim mami lebih membahagiakan daripada muka yang licin 😂

💕Berat badan menurun almost 7kg within 2weeks! Masa ni ramai yang tegur nana sebab badan makin kurus. Nana ambil
vivix sebenarnya sebab nak ikhtiar hamil, tanpa sedar rupanya badan pun makin selim hehe

Dan tak lama lepas tu, nana rasa badan nana lain macam..

Bila badan rasa lain macam, nana stop dulu amek Vivix..

Deep inside nana dapat rasa yang nana PREGNANT.. Naluri seorang ibu kan :’)

Dan rupanya memang betul.. Waktu tu yaya dah pun ada dalam kandungan mami SubhanAllah..

Nana tak kata nana mengandung sebab Vivix..

Nana tak kata hanya kerana Vivix nana berjaya hamil..

Syirik kalau nana percaya macam tu.. Nauzubillahiminzalik..

Tapi nana percaya, Allah mintak kita berikhtiar dan berusaha..

Nana percaya, asbab pengambilan supplement yang bagus macam Vivix, membantu tubuh badan nana jadi sihat..

Sebab Vivix kaya dengan POLIFENOL yang sangat membantu untuk memperbaharui sel badan.. Memperbaiki daripada kerosakan akibat radikal bebas..

Bila sel badan sihat, tissue organ dan system badan juga sihat..

Termasuk lah organ peranakkan.. Rahim, ovary, ovum dan juga benih suami..

Mungkin kerana itu jugak, persenyawaan mudah terjadi dengan izin Allah..

Sejak daripada tu, nana selalu sangat rekemen amek Vivix untuk semua kenalan nana yang TTC..

Nana cadang bukan kerana ada kepentingan apa-apa.. Nana ikhlas kongsi sebab nana rasa benda yang sama..

Nana pernah rasa TTC lamaa dan nana pernah rasa bahagia bila berjaya hamil..

Nana kongsi supaya kawan-kawan pun rasa benda yang sama 😊

Nana doakan, semua sahabat nana yang sedang TTC dipermudahkan untuk consume Vivix..

Nana doa semua diberi kemampuan untuk consume Vivix..

Sebagai ikhtiar kita untuk beri peluang badan dapat consume supplement terbaik..

Semoga dengan ikhtiar ini, Allah permudahkan setiap daripada kita untuk menjadi ibu dan ayah, dan memegang zuriat kita sendiri :’)

kredit: Fb Nana Macarona

BEBERAPA TESTIMONI HAMIL DENGAN VIVIX

Bagaimana vivix membantu meningkatkan peluang untuk hamil?

Vivix merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanaan polifenol dari shaklee. Mengandungi campuran unik botani yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang mengandungi khasiat antioksidan dan seln anti penuaan semulajadi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk shaklee.

Salah satu fungsi vivix adalah sokonhg ketahanan sel dan baiki DNA.  Seterusnya vivix mampu melindungi telur yang belum atau hampoir satau sudah maytang dari rosak. Telur yang dilindungi ini mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk survive, membesar dan disenyawaan.

Secar kesimpulannya, vivix mampu memingkatkan kesihatan lelalki dan wanita. kualiti telur lebih baik dan jangka hayat telu debih panjang seterusnya peluang untuk disenyawakan lebih tinggi.

Untuk tahu lebih lanjut tentang vivix, boleh klik disini,

Pilihan lain untuk set subur suami isteri boleh klik di sini juga,

Ingin order secara online? Mudah saje klik sini, barang terus sampai ke rumah anda.

Jika anda ingin bertanya saya , usah malu -malu untuk klik wasap

 

FB : Wan Norasiah

Tel: 0199656193

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – Simpang Pulai – Ipoh

 

1 comment for “Ikhtiar Hamil dengan Vivix Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge