Category: Selera Kanak-Kanak

Teknik Melahirkan Anak Profazz

Assalamualaikum semua…apabila kita mendengar budak2 yang menjadi hafiz atau hafizah…rasa sungguh beruntung ibu bapa mereka. Hebat ibu dan bapa yang mampu menjadikan anak2 mereka sebagai hafiz atau hafizah. Adakah anak2 ini lahir terus menjadi hafiz? Mesti ada cara bagaimana mereka…

Pesakit PCOS Masih Ada Harapan Untuk Mengandung

Semalam saya ada berjumpa seorang customer yang memberitahu beliau mengidap PCOS. Beliau berikhtiar mengambil supplemen untuk mengandung. Suka saya bercerita tentang PCOS dan peluang hamil. Apa itu PCOS? PCOS ialah polycystic ovarian syndrome  juga dikenali sebagai ‘Stein-Levanthal syndrome’. Dianggarkan bahawa 5-10…

Supplemen Untuk Jantung

Hari ini biasa sangat kita dengar orang ada penyakit jantung. Sakit jantung tidak kira usia muda atau tua. Malah kanak-kanak pun ada yang mengalami penyakit jantung. Satu penemuan baru dalam Shaklee yang dilancarkan pada tahun lepas 2013 iaitu CoQHealth, supplemen…

Uji Ketulenan Minyak Ikan Omega Guard Shaklee

Terlalu banyak produk minyak ikan di pasaran. Tahukah anda yang mana satu minyak ikan Omega yang tulen?  Di sini diberikan ujian ketulenan Minyak Ikan Omega Guard Shaklee.

Minyak Ikan Omega yang tulen tidak akan beku walaupun diletakkan di dalam freezer dalam tempoh yang lama. Jom layan…..

 

Sangat meyakini ketulenan omega guard shaklee. Gunakan tanpa was-was. Anda tak percaya??? Anda boleh buat eksperimen ni sendiri kat rumah…

Ramai yang dah mencuba produk ini. Anda bila lagi??? Belum cuba, belum tahu…

Ingin order??? dapatkan saje di sini. Produk akan sampai di depan pintu rumah anda

Klik pada gambar untuk order..

omega guard bagus untuk kanka-kanak

omega guard bagus untuk kanak-kanak

Atau anda boleh terus hubungi saya:

Whatsa/ Sms : 019 965 6193 (wan)

Fanpage : Rahsia Ummi

SID : 908037

11 Kaedah Mencegah Kehamilan Mengejut

Kehadiran cahaya mata memang sangat dinantikan setiap pasangan suami isteri. Anak ibarat permata hati yang mampu menyimpul erat ikatan kasih sayang antara suami isteri. Walau bagaimana pun kelahiran anak yang terlalu rapat mungkin boleh mengundang pelbagai masalah sampingan dalam rumahtangga.…

Boleh ke full breastfeed?

Boleh ke full breastfeed? Itu soalan pertama bermain di fikiran saya….dan cukup ke susu? senang ke nak handle full breastfeed? tahan lama ke susu? mampu ke? dan banyak persoalan … Biasa kita dengar ibu yang tidak berkerja menyusukan anak sepenuhnya…