Category: 10 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Jutawan Dengan Shaklee

Mana2  pergi ada  je cerita pasal Shaklee…facebook usah cakap asyik keluar post pasal Shaklee aje. Dalam group iklan shaklee tak henti2…sampai ada yang kata ‘alergic’ ngan Shaklee…Apa yang hebat sangat Shaklee ni???? Ni nak cerita apa yang hebat dengan Shaklee.…

10 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Ramai yang bertanya saya, apa kelebihan bila  jadi ahli Shaklee…Banyak nak cerita…tapi kat sini saya nak bagitau 10 dulu…lain2 nanti kita cerita lagi 10 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee   Modal yang rendah Berbekal kan modal serendah RM75, anda sudah sah…

Siapa saya?

Bismillahirrahmanirrahim…. Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana saya diberi peluang olehNya untuk berkongsi dengan semua atas nikmat yang dikurniakan… Saya adalah ibu kepada 3 orang anak. 2 hero dan 1 heroin. Muhammad Adam, Muhammad Irfan dan Fatimah AZ Zahra. Ada rezeki…

Assalamualaikum!

Selamat datang semua ke blog saya. Ini adalah ruangan yang saya dedikasikan kepada para ibu di luar sana. Khususnya para ibu yang menyusukan anak. Saya salah seorang yang menyokong penyusuan susu ibu berbanding susu formula. Mengapa tidak? Sebagai seorang muslim.…