Cara Mudah Kuruskan Badan

CINCH SHAKLEE UNTUK KURUS DENGAN MUDAH😉😉

Tahu tak sebenarnya selain ESP.. Cinch Shake Shaklee juga adalah minuman protein yang dapat menggantikan makanan sepanjang proses turunkan berat badan..

 

Jadi bila korang minum cinch korang akan rasa kenyang lebih lama 😊 yang best tu cinch ni siap ada 3 flavour tau ➡ CHOCOLATE, LATTE & VANILAA… menarik kan😉😉

ok ada 16 kelebihan & kebaikan Cinch Shake Shaklee ni ❤

❤ Memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya
❤ Mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan

 

❤Memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
❤ Meningkatan metabolisme badan
❤Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus

 

❤Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit
❤Menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan
❤Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
❤ Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.

 

❤Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
❤Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
❤Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian

 

❤ Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga

 

❤Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
❤Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
❤ Soya bukan GMO

Testimoni

 

So Jom kurus dengan cinch shaklee.. simple mudah dan berkesan 😉

Berminat utk order, hanya klik

👉 www.wasap.my/601123628810

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge