Cara Kecutkan Jerawat Batu Dengan Cepat

Jerawat batu, masalah yang paling ditakuti wanita dan lelaki. Apatah lagi jerawat itu meninggalkan kesan parut hitam dan berkawah. Pernahkah anda lihat parut berkawah? Boleh hilang ke parut berkawah tu….Inilah rahsia yang kita akan bongkarkan…

Takutkan bila tengok gambar jerawat di atas….usah risau atau bersusah hati, Shaklee memberi harapan kepada anda. Pengambilan set penjagaan kulit dan supplemen secara konsisten mampu memberi penyelesaian kepasa masalah anda.

Ini adalah testimoni jerawat batu

JERAWAT BATU KECUT TAK SAMPAI 3 HARI, LANSUNG TAK TINGGAL PARUT!

Okey kali ni nana memang teruja tahap gila gilaaaa punya sebab baru-baru ni ada lah tumbuh seketul jerawat yang jenis besar punya kat pipi nana..

Kulit nana sebenarnya bukan jenis tumbuh jerawat..

Memang jaranggg sangat-sangat keluar jerawat..

But sekali keluar, selalunya jenis jerawat yang payah gilaaaa nak hilang tu..

Atau yang selalu orang sebut JERAWAT BATU!

Nana ingat lagi masa buat Umrah tahun lepas.. Tumbuh satu jerawat kat pipi nana..

Boleh kata nak tunggu jerawat betul2 surut ada lah makan masa SEBULAN LEBIH..

Parut pulak? Allahuuuuu SETAHUNNNNN baru hilanggggg! 😂

And nak tahu tak kali ni apa jadi??

JERAWAT BATU KECUT TAK SAMPAI 3 HARI, PARUT HILANG COMPLETELY TAK SAMPAI SEMINGGU!

Seriously kali ni teruja tahap gaban sebab first time jadi macam ni..

Rahsianya?

YOUTH SKINCARE + ESP & KOLAGEN 😘

Ingat lagi malam semalam, rasa parut macam still nampak..

Then pagi ni, completely hilang..

ONLY IN ONE NIGHT!

No wonder lah YOUTH SKINCARE ni kemain larisss macam goreng pisang panas..

Sebab memang terbukti sangat sangat BERKESAN 💕

#YouthSkincarebyNanaMacarona

Ajaib kan? Dengan produk Shaklee semuanya tidak mustahil. Gabungan mantap set penjagaan kulit Youth dan supplemen collagen dan esp. Nak cantik dan sihat tak perlu berkira-kira…asalkan hati tenang dan gumbiraaaa…

jom lihat apa yang ada dalam set penjgaan kult youth

Youth Shaklee Skincare Produk Penjagaan Kulit

 

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.

YOUTH ACTIVATING SERUM
Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.

AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extrac

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit andasemasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus

RADIANCE C + E

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.

Collagen Powder
sebenarnya collagen boleh dihasilkan sendiri oleh tubuh kita. Habis tu… kenapa pula satu keperluan ye? Sebenarnysa semakin meningkat usia..penghasilan collagen oleh tubuh semakin berkurangan.  Kandungan Collagen paling maximum dalam tubuh kita semasa kita berumur 20tahun. Bermula 21 tahun collagen dalam badan akan start turun dengan drastik. Paling drastik masa umur 35 tahun ke atas  Tubuh kita perlukan 4000mg collagen sehari

Collagen penting untuk:

  • Kulit cantik dan  anjal

  • Bina otot

  • Rambut subur dan sihat

  • Sendi

Energy Soy Protein (ESP)

Itu salah satu kesan yang saya dapat..banyak lagi….di sini saya nak cerita 7 kebaikan esp

  • Kekal awet muda

Asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada kunci awet muda

  • Baik untuk hormon

kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung

  • Baik untuk prostat

Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat

  • Kulit remaja

Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan mengembalikn radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan  mengurangkan kesan parut.

  • Pembekal tenaga

Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan.

  • Membaiki pigmentasi

Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.

  • Membaiki Memori

Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

kecantikan pada wajah menjadi aset penting bagi wanita.Tambah lagi diserikan dengan kecantikan dalaman. Kesihatan dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan. Jom sama-sama kita cantik luar dan dalam berserta dengan menjaga kesihatan

link berkaitan

Cara menghilangkan jerawat

Youth Skincare mengembalikan wajah berseri dan glowing

Jika ada  apa-apa pertanyaan boleh hubungi saya dengan klik link wasap

FB : Wan Norasiah

Tel: 0199656193

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – Simpang Pulai – Ipoh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge