Cara Atasi Lingkaran Gelap Bawah Mata dan Eyebag dengan Mudah

Lingkaran gelap bawah mata dan juga eyebag..kekadang orang sebut mata panda kan…semestinya kita rasa tak selesa dengan keadaan wajah kita sebegini.


Jom kita lihat Punca-punca lingkaran gelap bawah mata:
ğŸŒžTerdedah kepada sinaran matahari berlebihan

😪Kurang tidur

🚫Toksin berlebihan dalam badan

👻Allergy

👪Keturunan

💻Terlalu banyak terdedah kepada cahay PC/laptop
ok selalu bila eyebag dan dark circle ni kita selalu tengok orang apply timun dekat mata kan


Cara-cara mengatasi lingkaran gelap bawah mata

🍈Letakkan hirisan timun pada mata

🌿Letakkan uncang teh terpakai pada mata

🍊Letakkan hirisan kentang nipis pada mata

🍼Celupkan kapas ke dalam susu dan tekapkan pada mata

💦Minum air kosong secukupnya .

 

Sebenarnya ada cara yang paling mudah dan senang untuk atasi lingkaran gelap bawah mata atau eyebag ini. Guna satu produk insyaAllah boleh membantu masalah ini.
Ok kembali kepada produk Shaklee yang boleh kita gunakan untuk bantu masalah ni iaitu Eye Treatment

 


Eye treatment ni bukan sahaja untuk dark circle, tapi khusus juga untuk mengurangkan garis halus bawah mata dan mata sembap. Malah bagus untuk wrinkles juga
Meh kita tengok bahan2nya
Formula eye treatment ini mengandungi bahan botanical anti penuaan dan vitamin C
Juga diformulasikan dengan beech tree bud extract, pro vitamin B5 dan vitamin E

Eye treatment ni nampak je kecil..tapi bukan calang2 produk ni..ia mengandungi Triple Patented Vital Repair + Complex

Ape bendenye tu kan…..ringkasnya Triple Patented Vital Repair + Complex ni melindungi kulit kita dan meneutralkan radikal bebas yang tak bagus untuk sel2 kulit kita..Vitamin untuk sel2 kulit gitu..bukan kita je makan vitamin..sel2 kulit kita pun perlu makan vitamin

 

Dan lagi satu..Shaklee ni kalau hasilkan produk bukan setakat cakap sahaja..berkesan untuk sekian2..ada bukti clinikal..boleh refer list di bawah ni ye


Memang terbukti selepas penggunaan 8 minggu boleh kurangkan garisan halus bawah mata
Ini antara testimonial ye

 

Adakah anda mempunyai masalah yang sama? Usah tunggu lama2…jom order sekarang

 

Apa2 persoalan boleh hubungi saya

1 comment for “Cara Atasi Lingkaran Gelap Bawah Mata dan Eyebag dengan Mudah

  1. Mrs Wan Norasiah
    June 6, 2017 at 10:10 am

    Betul…mata pun kena bg spa juga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *