Bisnes Shaklee, Bisnes Keluarga

Dari awal saya terlibat dalam Shaklee memang dapat 200% sokongan dari suami
Ingat lagi 1st time join program Shaklee di Hotel Casuarina…

Angkut habis anak beranak… 1 hari di sana
my-hero
Kalau tak ada my hero ni …tak tahu la.. sebab di sanalah titik tolak nak serius buat bisnes. Semestinya bisnes online
Di program ini jugak la..1st time jumpa uplines Adilah Manaf Celikvitamin
Masa tu xsangka plak mamat skema ni Apak Fahmy Shuhaimi..kihkih…

Suami memang sporting dalam bisnesetinya
Soalan biasa ditanya

Ada cod hari ni?
Nak g shaklee hari ni?
Berapa dah puv?
Berapa dah guv?
Berapa orang anak bulan ni?
Dah capai target bulan ni?
.
Tapi yang paling best…
Tak pernah tanya…
Berapa bonus dapat bulan ni?
Hehehe….

Sideincome Dengan Shaklee
Biasa saya yang akan report bonus berapa dapat
Syukur suami sangat memahami

Bagi anda yang tidak dapat sokongan suami…buat betul2…dapat bonus banyak2…lama2 mereka akan buka mata dan tanpa disuruh mereka akan bantu anda

Jangan lupa …dapat bonus, raikan suami dan anak2…makan2 ke…holiday ke…hadiah ke…apa2 yang mereka suka
Barulah lagi semangat mereka nak tolong bisnes kita

Barulah betul dikatakan Bisnes Shaklee adalah Bisnes keluarga. Sama2 susah, sama senang. Bersusah- susah dahulu, bersenang kemudian.mBagi yang masih tertanya-tanya macam mana nak run bisnes shaklee… jom wasap kita sembang2. Anda suri rumah, anak berkerjaya atau masih menganggur….boleh cuba bisnes shaklee dengan bermodalkan serendah rm80 sahaja. Mudahnya Bisnes Shaklee

Satu lagi tentang Shaklee adalah bisnes keluarga kerana setiap program shaklee kita bawa suami dan anak2 bersama…kalau ke program Shaklee umpama Hari Keluarga …Meriah dengan anak2 dan suami2 peserta program. InsyaAllah anak2 tidak ditinggalkan dalam memajukan bisnes Shaklee..

Tidak perlu keluar modal besar untuk menjadi pengedar shaklee yang sah. Cari ilmu dan buat…Semua di hujung jari…nak atau tak nak saje. Jana Pendapatan dengan Shaklee
P/s: Jangan lupa minta suami dan ibu bapa doakan agar bisnes kita lebih maju

ATT_1466745135552_logorahsiaummipng

Hubungi saya

Whatsapp: 019 965 6193

FB : Wan Norasiah

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – SimpanPulai – Ipoh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge