Bisnes Online Tanpa Modal, Keuntungan Berganda

Yer….bisnes online tanpa modal tapi keuntungan berganda. Bunyi pelik tapi benar….bagi anda yang masih tercari-cari peluang dalam bisnes, inilah masanya. Perlu pandai rebut peluang.

Aiihhhh…..bunyi macam skim cepat kaya jer. betul ke ni? Modal tak ada tapi bonus berganda! Biasa kita dengar nak buat bisnes mesti ada modal. Betul dikkkk….meh akak story yer.

Ini adalah bukti bisnes tanpa modal dan keuntungan berganda.Gambar ini adalah salah satu dari customer yang hantar setelah dapat barang yang diorder. Dengan gembira sekali customer hantar wasap barang dah sampai. Dijangka barang sampai dalam tempoh 3-4 hari tapi tengok-tengok 2 hari tempah dah sempat.

 

Alhamdulillah customer gembira, seller lagi2 suka. Macam mana bisnes ni?Ok…kita cerita satu persatu..

Marketing

Gunakan segala medium untuk pasarkan produk. Medium ini umpama kedai kita dan kedai ini tanpa sewa. Buka kedai banyak-banyak dan waktu operasinya 24 jam. Haaa….24 jam jaga kedai! Biar betul tak tidur malam….kemon dik….mesti ada cara yang smart kita beroperasi. Itu akak cerita next entry nanti tak habis cerita bisnes tanpa modal ni

Wujudkan kedai kita di fb, instagram, wechat, blog, whatsap,telegram dan lain-lain lagi medium yang boleh kita pasarkan produk kita. Hiasilah kedai kita cantik-cantik dan jemput orang masuk kedai kita. Barulah orang tahu kita jual apa.

Order

Customer yang berminat dengan dengan produk kita akan terus contact kita. Urusan biasa….layan customer sebaik mungkin. Tanya persoalan yang berkaitan dan cadangak set terbaik kepada customer berdasarkan keperluan customer. Disini seller perlu ada ilmu tenang produk yang kita jual. Customer akan buat bayaran berdasarkan harga yang dipersetujui kedua belah pihak

Shaklee2u.com.my

Bila dah dapat paymen, terus klik-klik shaklee2u.com.my untuk proceed order. Ikut saja arahan dalam web tersebut untuk proses tempahan. Barang akan sampai di depan pintu custometer. Ada ke seller keluarkan modal? Tak ada kannn….mudah sangat2.

Untung Berganda

Camne plak untung berganda? Dalam shaklee ada dua keuntungan. Satu, untung runcit dan kedua bonus setiap bulan. Seronok ke tak seronok? Dah la tak perlu beratur di pejabat pos untuk pos barang, golek2 kat rumah pun duit masuk. Masa sangat jimat dan tak perlu redah jem atau berpanas untuk buat bisnes.

Yang penting rajin buat marketing. Ingat….bisnes ni tak perlu cari orang, tapi orang cari kita…ooo gitu ke? Nak tahu lebih lanjut kena join team #ummigroup baru segala persoalan terjawab.

Usah cemburu dengan mereka yang berjaya kecuali kita berazam  untuk jadi seperti mereka. Kejayaan dan kesenangan tidak datang bergolek. Kita perlu bertindak dari sekarang. Buat dengan niat nak bantu keluarga kita, mak ayah dan bantu lebih ramai orang  hidup sihat.

Jika anda perlu mentor untuk join bisnes best ini, whatsap saya terus. insyaAllah saya bantu anda untuk hidup lebih bermakna.

Hubungi saya sekarang.

FB : Wan Norasiah

Tel: 0199656193

Daftar Ahli Untuk Harga Menarik

COD : Kampar – Gopeng – Batu Gajah – Simpang Pulai – Ipoh

 

 

 

 

4 comments for “Bisnes Online Tanpa Modal, Keuntungan Berganda

  1. January 13, 2018 at 2:26 am

    Doakan intan berjaya juga ya.

    • Mrs Wan Norasiah
      January 14, 2018 at 3:59 am

      amin

  2. January 15, 2018 at 8:13 am

    Mudah nye biz Shaklee ni..semua hujung jari je..
    Maz Jamal recently posted…Cara Mudah Dan Selamat Menghilangkan Ruam Susu BayiMy Profile

    • Mrs Wan Norasiah
      January 20, 2018 at 9:56 am

      senang sangat zaman teknologi ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge